Hi, mijn naam is Carla. Ik ben 28 jaar, heb kort lichtblond haar, weeg 56 KG en ben 1.70 cm. Ik werk als office manager bij een groot internationaal bedrijf. Naast het standard kantoorwerk, fungeer ik vaak als gastvrouw voor buitenlandse gasten. Laatst moest ik op Schiphol twee relaties uit Saudi Arabië ophalen en naar hun hotel in Amsterdam brengen. Majid en Jasem heten ze. Omdat het de eerste keer was dat ik deze twee mannen ontmoette, had ik me formeel gekleed. Nette rok, iets boven de knie, blouse, en pumps. Tijdens de rit naar het hotel vroegen ze me honderd uit over Nederland. Of alles werkelijk zo vrij was als ze dachten. Of het hotel niet al te ver van het redlight district aflag enz. Omdat ze zo naar de hoerenbuurt bleven informeren, vroeg ik wat ze daar nu zochten en hoeveel geld ze dachten daar uit te geven. Majid antwoordde dat ze thuis alleen maar gesluierde vrouwen op straat zagen.Ik zou in hun land al opgepakt worden zoals ik er nu bij liep. Jasem vertelde dat hij al jaren een fantasie had om eens een keer met Majid samen een vrouw te bevredigen. Geld speelde voor de heren geen rol. Toen we bij het Amstel hotel aankwamen, kreeg ik een ingeving. Terwijl zij incheckte belde ik mijn vriendin Monique. Ik vertelde haar dat ze zich geil moest kleden en vervolgens naar het Amstel hotel moest komen.Ik bestelde bij de bar twee flessen champagne en nam de lift naar boven. Ik klopte aan en Jasem deed open. Majid stond al onder de douche. Ik zette de flessen champagne op tafel en ging op het bed zitten. Jasem vroeg me wat de bedoeling was. Ik legde hem uit dat hij beter niet naar de hoeren kon gaan. Die deden toch maar net alsof en binnen 15 minuten sta je weer buiten. Waarom zouden we het hier niet gezellig maken. (over de komst van mijn vriendin, vertelde ik nog niets).Op deze manier, verdiende ik wat bij, en konden zij doen wat ze wilde. Jasem leek het een prima idée. Hij liep naar de douche om het nieuws aan Majid te vertellen. Die kwam inmiddelijk onder de douche vandaan en met alleen een omgeslagen handdoek liep hij de kamer in. Achter hem zag ik Jasem onder de douche stappen. Ik gaf Majid een glas champagne en tooste met hem op de gezellige avond. Hij vroeg me wel nog wat hem dit ging kosten. Ik vertelde hem dat ik voor 3000,- alles voor hem zou doen. Hij verblikte of verbloosde niet toen hij het bedrag hoorde. Ik zette mijn glas neer en trok zijn handdoek weg. Ik schrok toen ik zijn grote lul zag hangen. Allemachtig wat een apparaat.Ik ging op mijn knieen en nam zijn eikel tussen mijn lippen. In no time stond er een prachtige neukstaaf van wel 23 centimeter voor me neus. Ik zoog zijn hele tamp naar binnen. Kennelijk was hij niet veel gewend, want na nog geen 5 halen spoot hij een heerlijke lading zaad in mijn keel. Proestend van zoveel zaad liet ik zijn zaadstengel los.Jasem was inmiddels onder de douche vandaan gekomen en was op zijn knieen achter me komen zitten. Hij streelde de binnenkant van mijn dijen. Hij werd erg opgewonden toen hij ontdekte dat ik mijn nylons geen panty was, paar kousen en vervolgens raakte zijn vingers direct mijn drijfnatte kut, opdat ik mijn slipje in de lift al uitgedaan had. Hij trok mijn rok over mijn hoerige reet en dook tussen mijn benen. Hij likte mijn kut als een jonge hond. Tijdens deze likbeurt, nam zijn tong ook mijn poepgaatje onder handen. Ik voeld hoe hij zijn lul tegen mijn kutlippen zette en in een keer doorstootte totdat zijn lul tot aan zijn ballen in m’n kut verdwenen. Mijn god, hij was ook al zo groot geschapen. Ik voelde zijn eikel mijn baarmoeder binnen dringen. Dit hielden we geen van beide meer. Luid kermend kwamen we samen klaar. Duizelig stond ik op. Het zaad liep uit m’n kut, langs m’n dijen. Toen werd er op de deur geklopt.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts