Ik ben Senna, een meisje van 18 jaar, ik sport graag, ongeveer 12 uren in de week en dan op school nog 3 uren gymlessen. Natuurlijk douche ik altijd na het sporten, heerlijk zo’n warme water straal over mijn bezwete lichaam. In het begin van de school jaar ben ik met een nieuwe opleiding begonnen, ik kende niemand, maar ik ging er vol goede moed heen. Mijn klas is heel gezellig, 12 meiden, de meeste zijn 18 jaar, een paar zijn net 19 jaar geworden. De eerste schooldag stelde niet veel voor, kennis maken met de klas en met de leraren, we mochten om 13.00 uur al naar huis. Dinsdag moesten we om 10.00 uur weer op school zijn, daar gingen we het jaar bespreken en dan zouden we op woensdag met de echte lessen gaan beginnen. We kregen ons lesrooster, op zich wel mooi, elke dag zaten we van 9.00 tot 15.00 op school(op mijn vorige school zat ik vaak tot half 5, dus dit was veel beter). Voor de woensdagochtend stonden gymlessen gepland, van 9.00 tot 12.00, heerlijk leek me dat, in tegenstelling tot de rest van de klas. Bijna iedereen hoorde ik mopperen, 3 uren gym…

De volgende ochtend was ik mooi op tijd op school, ik liep meteen naar het gymlokaal. Toen ik de kleedkamer binnen kwam zag ik dat ik de eerste was, ik keek even om me heen en ging me omkleden. Al gauw kwamen er meer meisjes binnen lopen, zij gingen zich ook omkleden. Ze deden dat een beetje verlegen, eerst hun gymkleren uit hun tas en dan snel hun dagelijkse kleding uit en de gym kleren snel aan. Toen liepen we met zijn allen naar de gymzaal, de leraar stelde eerst zich zelf voor en daarna stelde hij een stageloper voor, Remco. Vervolgens was de beurt aan ons, Michel, de leraar vroeg wie van ons wilde beginnen, algauw kwam hij er achter dat niemand dat eigenlijk wilde. Hij gaf een meisje de opdracht te beginnen, en zo gingen we de rij af. Daarna begonnen we met de gymles, eerst een warming-up en dan doen wat je wilt. Ik ging roeien op een fitness machine en daarna gewichtheffen. Remco kwam naar een tijdje naar me toe, hij vroeg me waarom ik de enige was die zo fanatiek bezig was, ik vertelde hem dat ik het leuk vond en dat ik graag veel sportte. Hij vertelde dat ik nu wel kon gaan, het was kwart voor 12 en iedereen was al aan het omkleden. Zo gezegd zo gedaan. Ik liep naar de kleedkamers en liep naar binnen, bijna iedereen was al klaar, maar dat maakte me niet uit, we hadden om half 1 weer les, dus ik had nog tijd zat. Ik pakte mijn handdoek en zeep en liep naar de douche. Ik kwam er achter dat niemand nog had gedoucht, de vloer was nog droog, maar dat weerhield mij er niet van om wel te douchen. Heerlijk was het, veel beter dan op mijn vorige school.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts