Zolang ik je ken weet ik dat je geniet van een zalige nekmassage. Na een vermoeiende dag en een speciaal voor jou, zelf gemaakt diner, ga je dankbaar in op m’n voorstel die gespannen spieren van je wat te masseren. Ik stel voor om voor me te komen zitten. Om het wat comfortabel te maken leg ik de kussens uit de zetel op het tapijt, en zet me zelf met m’n rug tegen de zetelzitting. Jij komt wat gespannen maar tevreden voor me zitten, tussen m’n benen in, je rug kaarsrecht, zoals altijd. Langzaam gaan m’n handen over de zachte huid van je hals. M’n duimen schrijven kleine cirkeltjes over je ontspannende spieren tot op dat zalige plekje tussen je schouders. Je buigt je langzaam voorover, en m’n zacht masserende handen glijden traagjes tot op je heup. Ik schuif je wijnrode topje wat naar boven, terwijl m’n handen de rand van elk schouderblad kneden. Ik schuif door naar je schouders. Het topje spant over mijn handen en onder je boezem. Ik vraag je of je er bezwaar tegen hebt, het topje af te doen. Dan kan ik onmiddellijk ook met wat massage olie je hals en schouders inwrijven, zonder vlekken te maken. Je stemt toe en trekt het stukje stof over je hoofd, zodat het voor je om je beide armen komt te zitten. De massageolie ruikt wat naar zonnecrème. Ik wrijf wat tussen de palmen van m’n hand, zodat de olie niet te koud aanvoelt als het je huid raakt. Ik neem de spieren van je schouders en nek tussen m’n duim en de rest van m’n handpalm.

Zachtjes knedend werk ik naar boven, tot achter je oren, om te eindigen met zalige cirkeltjes op de slapen van je hoofd. Je haalt het topje van je armen af, en gaat met een zalige zucht van ontspanning achterover leunen, met je rug tegen mijn borst, je armen rustend op mijn beide benen. Ik ga verder met het wrijven over je slapen, en ga zachtjes maar kordaat met m’n beide wijsvingers van de buitenkant van je wenkbrauwen tot net boven je neusje. Met twee vingers druk ik daar wat harder door, tezamen met het middelpunt van je voorhoofd. Ik wrijf nog wat verse olie over m’n handen, en ga zachtjes met m’n vlakke handen over je beide sleutelbeenderen van he schouders naar het midden toe. Je lijkt je nog meer te ontspannen. Ik wrijf m’n beide palmen heel vlug over elkaar, totdat ze bijna onhoudbaar warm zijn gewreven, waarna ik ze vlug maar zachtjes laat rusten net onder je sleutelbeenderen, op de zacht glooiende aanzet van je borsten. Een zalige zucht van ontspanning volgt, en je laat je volledig relaxed achteruit leunen tegen mijn warme lichaam. Ik neem het flesje olie en laat er wat van onmiddellijk druppelen op je borstbeen. De olie voelt koud aan en even hoor ik je je adem inhouden. Terwijl het in een straaltje naar beneden loopt, vang ik het op net voor het tussen je borsten in je bh dreigt te lopen. Vlug wrijf ik het open naar boven toe, tot net onder je keel, je ontspant terug en ademt heel diep uit. Dan merk ik op wat mij blijkbaar was ontgaan; de schouderbandjes van je mooie, wijnrode kanten bh zijn naar beneden gezakt tot aan de binnenkant van je beide ellebogen. Mijn blik glijdt over de glooiing van je zachte , melkwitte volle borstjes, je diep laag uitgesneden balconnet-bh rust op je tepels, waarvan ik meen net de bovenkant te kunnen zien. Ik neem het flesje olie en laat boven de aanzet van beide borsten een druppeltje vallen. Langzaal glijden ze naar beneden, zodat ik ze kan opvangen net boven de rand van je bh. Terwijl m’n hart gaat sneller kloppen, en ik voel de opwinding door m’n hele lichaam en onderlijf wellen. Ik wrijf de zoete, geurende olie uit over de glooiing van je borst, naar boven toe. Hoewel je nog steeds ontspannen en warm tegen mij zit aangeleund, merk ik dat je ademhaling iets vlugger en korter wordt. Nog voor ik het goed en wel zelf lijk te beseffen, voel ik hoe mijn wijs-en ringvingers bij een zachte draaibeweging naar boven toe net onder de zachte stof van je bh glijden, over het bovenste deel van je tepel, net langs beide knopjes. Eventjes stokt je ademhaling… een zucht, je ademt vlugger en oppervlakkiger, je ogen blijven dicht, je hoofd achteruit geslagen tegen mijn schouder. De opwinding stijgt en hangt duidelijk in de lucht. Ik besluit om alles nog wat uit te stellen, en m’n haden gaan terug over je sleutelbeen , strelen langs je keel, langs je kin om met kleine cirkeltjes te eindingen achter beide oren.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts